شنا به طور حتم یکی از محبوبترین ورزشها بین همه ی مردم محسوب میشه و تقریبا کسی نیست که لذت شنا کردن رو تجربه نکرده باشه . این ورزش یا به عبارتی تفریح توهمهی فصلها پرطرفداره که این وسط تابستون بخاطر گرم شدن هوا صاحب جایگاه خاصیه و اگه شما تو این فصل استخر یا کنار دریا برین جمعیت زیادی رو درحال شنا کردن میبینین .
اما شنا کردن تو دریا و یا استخرهای مختلط همونقد که لذت بخشه چالشهایی رو هم داره .
یکی از چالشها این بود که تو بعضی ادیان توصیه شده زنها جلوی مردهای نامحرم پوشیده باشن ، به همین دلیل افراد با اعتقادات مذهبی دوست نداشتن موقع شنا کردن بحالت برهنه جلوی چشم عموم و بخصوص مردهای نامحرم ظاهر بشن و این مساله باعث میشد که یا قید شنا کردن تو دریا رو بزنن یا فقط جاهایی که دریا به دوقسمت مردانه و زنانه تقسیم شده بود شنا کنن .
مورد دوم معمولا تو کشورهایی که به قوانین مذهبی اهمیت بیشتری میدن اجرا میشه و این درحالیه که پراکندگی ادیان تو همهجای دنیا هست بخصوص آمریکا و اروپا که خیلی از این کشورا به قوانین مذهبی پایبند نیستن .
اما با ساخته شدن مایو اسلامی (بورکینی) این مشکل تا حد زیادی برطرف شد و تقاضای بالای این محصول تو همون روزای اول ساخته شدنش به این امر صحه گذاشت ، جالبه که مایو اسلامی حتی بین کسایی که مذهبی نبودن طرفدار پیدا کرد (این دسته جزو اولین سفارش دهندگان بورکینی بودن!!!) و یکی از دلایل موفقیتش بین همهی طیفها حفاظت از بدن در برابرمواردی مثل آفتاب سوختگی ، حشرات موذی یا مواد حساسیت زای موجود تو آب استخر یا دریا موقع شنا کردن هست .
مایو اسلامی یا همون بورکینی توسط یه طراح لباس استرالیایی-لبنانی به اسم احدا زانتی ساخته شد که خودش یکی از کساییه که درعین پایبندی به مسایل شرعی دوست داشته مثل خیلیای دیگه به انواع فعالیتهای ورزشی مثل همین شنا کردن ادامه بده .
واژهی بورکینی از ترکیب دو واژهی برقع (نوعی پوشش اسلامی) و بیکینی (مایوی زنانه) ساخته شده که به نظر میتونه پیام نزدیکی وهمزیستی بیشتر فرهنگها و عقاید رو کنار هم بده .
این لباس معمولا به دو نوع دامن دار و بدون دامن تقسیم میشه و قسمت بالاپوش اون تو بیشتر موارد یه کلاه برای پوشوندن سر و موها داره .
مایو اسلامی (بورکینی) از جنسها و انواع مختلف با طرح و رنگای متنوع ساخته شده تا همه جور سلیقهای رو جذب کنه .
از مایوی اسلامی تو استخرهم میشه استفاده کرد وحتی انواع نیمه پوشیدهی اون تو بازار وجود داره که بسته به نوع سلیقه یا موقعیت به کار گرفته میشه .
با وجود ممنوعیت استفاده تو ساحل بعضی کشورا ، مایو اسلامی همچنان مشتریای زیادی داره و حتی این ممنوعیت باعث بالا رفتن فروشش شده و همونجور که بالا گفته شد استفاده از اون فقط مختص به افراد متدین نیست و کسایی که مذهبی نیستن یا تو دینشون نسبت به پوشش سفارش خاصی نشده هم ازش به عنوان یه محافظ خوب در برابر صدمات پوستی و سایر حساسیتها استفاده میکنن .